FAQs

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

Asnjë reagim kur duke filluar ose shpejtësia e ngadaltë rrotullues

shkak i mundshëm

1.Low CMOS

2. clip bateri dhe përshtatës të bëhet fleksibël

3. rele ndihmëse është jashtë shërbimit

4.something gabuar me motor duke filluar

5.something gabuar me kabinetin e kontrollit

rrugë Disposal

1.check urdhrat e baterisë

2.check dhe kapem clip baterisë dhe përshtatës

3.Shënoni rele ndihmëse

4.overhaul motor filluar

5.check tub protectctive dhe portin e kabinetit të kontrollit

Motor nuk mund të jetë ablage

shkak i mundshëm

1.Low CMOS

2. clip bateri dhe përshtatës të bëhet fleksibël

3. rele ndihmëse është jashtë shërbimit

4.something gabuar me motor duke filluar

5.something gabuar me kabinetin e kontrollit

rrugë Disposal

1.check urdhrat e baterisë

2.check dhe kapem clip baterisë dhe përshtatës

3.Shënoni rele ndihmëse

4.overhaul motor filluar

5.check tub protectctive dhe portin e kabinetit të kontrollit

Ndalimi aytimatically kur duke filluar

shkak i mundshëm

1.breakdown në qark të naftës, mbylljen në filtër nafte ose gabimet e pompë transferimit të naftës

2.plugging në filtrin e ajrit

3.errors e Vavle injeksion

temperatura 4. është shumë e ulët

Pajisja 3.other mbrojtës

rrugë Disposal

1.check qark naftës dhe për të ndryshuar filtrin naftë nëse është e nevojshme

2.check filtrin e ajrit

3.change valvula injeksion

4.heating ose fix ujit para ngrohës ose të mbajtur ngrohtë në dhomë e motorit

5.check udhëzimet mbrojtëse në kutinë e kontrollit

shkak i mundshëm

shkak i mundshëm

1.Plugging në filtrin e ajrit

2.number i naftës nuk është i përshtatshëm

3. rraskapitëse mbrapa presioni është shumë i madh

4.errors e pompë injeksion

5.errors e bathë

6. compress nuk është e mjaftueshme

operativ 7.over-loading

rrugë Disposal

1.check filtrin e ajrit

2.check cilësinë e karburantit

3.Shënoni sistemin rraskapitëse

4.check pompë injeksion dhe rregulloj atë

5.check e atomization e valvulës injeksion

6.check compress

7.adjust ngarkimin me gjendjen normale

Eliminimi tymi blu ose të bardhë

shkak i mundshëm

1. lubricating naftës nuk është i përshtatshëm ose niveli i naftës është shumë i lartë

Temperatura 2. është shumë e ulët

3.abrasion i unazës pistoni dhe zvogëlimin e kompresor

rrugë Disposal

1.check nëse vaj motori është shumë i rrallë dhe nivelin e vajit

2.check nëse motor është duke vepruar në temperaturë të ulët për një kohë të gjatë

3.Shënoni boshllëkun midis unazes pistoni dhe cilindër Dhe nëse turbocharger eshte ne normal

Vrazhdësi e motorit

shkak i mundshëm

1.something gabuar me qark vaj ose ka ajër

2.errors e pompë injeksion ose valvula

3.plugging në filtrin e ajrit

4.errors e elementit të kontrollit shpejtësi

rrugë Disposal

1.whether qark naftës ose përshtatës të bëhet fleksibil dhe mbylljen e filtrin e ajrit

2.whether skara është fleksibël kur në jection në momentin e duhur dhe atomization të valvulës vajit

3.ensure pastrimin e fishek të ajrit të pastër

4.check rregullatori

Parregullt trokitur në motor

shkak i mundshëm

vaj 1.the nuk është i përshtatshëm

2.injection në kohë të gabuar

3.errors e valvulës injeksion

rrugë Disposal

1.check numrin e naftës ose të rregulluar të naftës më të besueshme naftë dhe pastaj të fillojë

2.check kohën injeksion

3.Shënoni nëse valvula injeksion eshte ne normal

Parregullt trokitur kur grevë motor

shkak i mundshëm

1.abrasion e mbajtur maniak bosht ose dëmtimit të pistonit

2. wheel gabuar shkëndijë

rrugë Disposal

1.shut motorike dhe kontakt me Divizionin e shërbimit të klientit në ZHONGCE

Underpowered e motorit

shkak i mundshëm

1.something gabuar me qark të naftës

operativ 2.abnormal e naftës pompë presion të lartë

operativ 3.abnormal e valvulës vajit

4.errors të sistemit induksionit

rrugë Disposal

1.check qark vaj

2.adjust pompë të naftës me presion të lartë

3.Shënoni dhe zëvendësuar valvula injeksion

4.check, të pastër ose të zëvendësojë element ajrit të pastër dhe kompresor

Presioni i naftës

shkak i mundshëm

1. viskozitetit është shumë i ulët apo të lartë

2.something gabuar me matës presioni

3.plugging i filtrit naftë

rrugë Disposal

1.check numrin e nafte

2.replace manometër dhe rigjykuar

3.Shënoni ose zëvendësojnë filtrin

Engine ftohës temp shumë të larta

shkak i mundshëm

1.abnormal i sistemit lodhshme dhe ftohjes

2. wheel gabuar shkëndijë

3.over-loading për një kohë të gjatë

rrugë Disposal

1.check pompën e ujit dhe për të siguruar hapjen e termostat

2.whether mbylljen jashtë rezervuarin e ujit dhe ngushtësi e rripin e ventilatorit

3.adjust kohën injeksion

4.check ngarkimin

Shkaku i mundshëm 1.abnormal e rraskapitëse dhe sistemit të ftohjes 2. gabuar shkëndijë rrota 3.over-ngarkimit për një rrugë Shkatërrimi kohë të gjatë 1.check pompës së ujit dhe për të siguruar hapjen e 2.whether termostat mbylljen jashtë rezervuarin e ujit dhe ngushtësi e brezit tifoz 3.adjust kohën injeksion 4.check ngarkimin

shkak i mundshëm

1. V-rrip nuk është e mjaftueshme të shtrënguar

2.charging kur ka thyerje e brezit

3.errors e stabilizues dhe dëmesh

rrugë Disposal

1.check dhe rregulluar ngushtësi e brezit

2.replace V-rrip

3.Shënoni ose të zëvendësojë dhe kontakti me Divizionin e Shërbimit të Klientit nëse është e nevojshme

Nuk mund të ndalet

shkak i mundshëm

valvula 1.electormagnetic nuk mund të jetë në zëvendësim

kontakti 2.bad ose plasaritje-off

rrugë Disposal

1.check ose të zëvendësojë

rrjedhje të naftës në mes turbocharger dhe tuba rraskapitëse apo aeroplan ndërmjet tub lodhshme dhe tub të lodhshme

shkak i mundshëm

1.The arsyet e pa-ngarkimit ose të ulët-ngarkimit për një kohë të gjatë

rrugë Disposal

1.Upload ngarkimin në 30% të ngarkimit të vlerësuarat për operiminWhatsApp Online Chat!