• 79c332e0

i mirëpritur

Rreth nesh

Kompania jonë ka një ekip profesional teknik dhe të përsosur pas shitjes ekip, zotëron 4 filiale tërësisht në pronësi, dhe ka ngritur qendrat e shërbimit lokalizimin në 54 qarqet e vendit, duke ofruar zgjidhje të energjisë elektrike, pas shitjes debugging dhe shërbimeve teknike për përdoruesit brenda 24 orë në çdo kohë, e cila ka fituar besimin e klientëve më shumë.


WhatsApp Online Chat!