• 79c332e0

добредојден

за нас

Нашата компанија има професионални технички тим и совршена по продажбата на тимот, поседува 4 целосно во сопственост на подружници, и го постави центри локализација на услуги во 54 региони во земјата, обезбедување на енергија енергетски решенија, по продажбата дебагирање и технички услуги за корисниците во рамките на 24 часа во секое време, кој ја доби довербата на се повеќе и повеќе клиенти.


WhatsApp Онлајн Chat!