FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Ora reaksi nalika miwiti utawa kacepetan bergulir alon

bisa sabab

1.Low CMOS

2.the baterei clip lan adaptor dadi fleksibel

3.the relay tambahan punika saking layanan

4.something salah karo motor miwiti

5.something salah karo kabinet kontrol

route Pembuangan

1.check daya baterei

2.check lan fasten clip baterei lan adaptor

3.check mlayu susul-susulan tambahan

4.overhaul motor miwiti

5.check tabung protectctive lan plabuhan ing kabinèt kontrol

motor ora bisa ablage

bisa sabab

1.Low CMOS

2.the baterei clip lan adaptor dadi fleksibel

3.the relay tambahan punika saking layanan

4.something salah karo motor miwiti

5.something salah karo kabinet kontrol

route Pembuangan

1.check daya baterei

2.check lan fasten clip baterei lan adaptor

3.check mlayu susul-susulan tambahan

4.overhaul motor miwiti

5.check tabung protectctive lan plabuhan ing kabinèt kontrol

Nolak aytimatically nalika miwiti

bisa sabab

1.breakdown ing sirkuit lenga, plugging ing Filter diesel utawa kasalahan pump transfer lenga

2.plugging ing Filter online

3.errors saka vavle injeksi

suhu 4.the banget kurang

piranti protèktif 3.other

route Pembuangan

1.check sirkuit lenga lan ngganti Filter diesel yen perlu

2.check ing Filter online

3.change tutup injeksi

4.heating utawa ndandani mesin ingkang ndamel benter banyu wis utawa supaya anget ing kamar engine

5.check instruksi protèktif ing kothak kontrol

bisa sabab

bisa sabab

1.Plugging ing Filter online

2.number saka Diesel ora cocok

3.the tiring bali meksa banget amba

4.errors saka pump injeksi

5.errors saka buncis

6.the compress ora cukup

7.over-loading operasi

route Pembuangan

1.check ing Filter online

2.check kualitas bahan bakar

3.check sistem ngeselake

4.check kumpa injeksi lan ngatur maneh iku

5.check ing atomization saka tutup injeksi

6.check compress

7.adjust loading kanggo kahanan normal

Ngilangke kumelun biru utawa putih

bisa sabab

1.the lubricating lenga ora cocok utawa tingkat lenga dhuwur banget

suhu 2.the banget kurang

3.abrasion saka ring piston lan abatement saka supercharger ing

route Pembuangan

1.check apa lenga engine banget langka lan tingkat lenga

2.check apa motor wis operasi ing suhu kurang kanggo dangu

3.check longkangan antarane ring piston lan silinder lan apa turbocharger ing normal

Roughness engine

bisa sabab

1.something salah karo sirkuit lenga utawa ana air

2.errors pump injeksi utawa tutup

3.plugging ing Filter online

4.errors saka unsur kontrol kacepetan

route Pembuangan

1.whether sirkuit lenga utawa adaptor dadi fleksibel lan plugging saka Filter online

2.whether rak iku fleksibel nalika ing jection ing wektu tengen lan atomization saka tutup lenga

3.ensure reresik saka isi online resik

4.check pengatur ing

Ora normal nuthuk ing motor

bisa sabab

lenga 1.the ora cocok

2.injection ing wektu salah

3.errors saka tutup injeksi

route Pembuangan

1.check nomer lenga utawa ndandani lenga diesel liyane dipercaya lan banjur miwiti

2.check wektu injeksi

3.check apa tutup injeksi ing normal

Ora normal nuthuk nalika serangan motor

bisa sabab

1.abrasion saka prewangan nglakokake batang utawa karusakan kanggo piston ing

2.the wheel narik salah

route Pembuangan

1.shut motor lan kontak karo Divisi Customer Service in ZHONGCE

Underpowered saka motor

bisa sabab

1.something salah karo sirkuit lenga

operasi 2.abnormal tekanan pump lenga

operasi 3.abnormal saka tutup lenga

4.errors saka sistem prabawa

route Pembuangan

1.check sirkuit lenga

2.adjust kumpa lenga dhuwur meksa

3.check lan ngganti tutup injeksi

4.check, resik utawa ngganti unsur udhara resik lan supercharger

Meksa lenga

bisa sabab

viskositas 1.the banget kurang utawa dhuwur

2.something salah karo ngukur meksa

3.plugging saka Filter diesel

route Pembuangan

1.check nomer lenga diesel

2.replace ngukur meksa lan Coba maneh

3.check utawa ngganti panyaring

Engine ngademake suhu dhuwur banget

bisa sabab

1.abnormal saka sistem ngeselake lan cooling

2.the wheel narik salah

3.over-loading kanggo dangu

route Pembuangan

1.check kumpa banyu lan mesthekake bukaan saka panas

2.whether plugging njaba saka tank banyu lan tightness saka sabuk penggemar

3.adjust wektu injeksi

4.check loading ing

Bisa sabab 1.abnormal saka ngeselake lan sistem cooling 2.the narik salah wheel 3.over-loading kanggo rute Pembuangan dangu 1.check kumpa banyu lan mesthekake bukaan saka 2.whether panas plugging njaba saka tank banyu lan tightness saka penggemar sabuk 3.adjust wektu injeksi 4.check loading ing

bisa sabab

1.the V-belt ora cukup nyenyet

2.charging nalika ana breakage saka sabuk

3.errors saka Stabiliser lan adjustor ing

route Pembuangan

1.check lan nyetel tightness sabuk

2.replace V-belt

3.check utawa ngganti lan kontak karo Divisi Customer Service yen perlu

ora bisa mungkasi

bisa sabab

tutup 1.electormagnetic ora bisa dadi ing panggantos

kontak 2.bad utawa gawe-mati

route Pembuangan

1.check utawa ngganti

bocor Oil ing antarane turbocharger lan pipo ngeselake utawa bidang antarane pipe ngeselake lan pipe ngeselake

bisa sabab

1.The alasan kang ora-loading utawa kurang-loading kanggo dangu

route Pembuangan

1.Upload loading kanggo 30% saka dirating loading kanggo operasi



Tampilan Online Chat!